Bærsaus
225,00 gbringebær eller jordbær100,00 gmelisTORO Panna Cotta er en nydelig dessert med en fløyelsmyk konsistens og en mild vaniljesmak. Den er veldig enkel å lage, og du kan tilpasse den med ulike toppinger etter din egen smak. Du kan for eksempel bruke karamell, sjokolade eller friske bær. Panna Cotta kan lages dagen i forveien, så du slipper å stresse med desserten når du har gjester. Det er bare å helle på toppingen rett før servering. En populær variant er å bruke en syrlig bærsaus som balanserer det søte i panna cottaen. Desserten ser også veldig lekkert ut med den hvite og røde fargekombinasjonen, spesielt hvis du serverer den i gjennomsiktige glass og pynter med noen bær på toppen. Dette er en dessert som passer til alle anledninger, og som vil imponere både store og små. Denne oppskriften gir 6 porsjoner.
Slik gjør du
- 1
Sett frem 6 fine serveringsglass.
- 2
Bland begge posene TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte i en kasserolle.
- 3
Kok opp under omrøring og hell raskt Panna Cottaen i glassene. Sett desserten i kjøleskap til den har stivnet, ca. 4 timer.
- 4
Mens Panna Cottaen står i kjøleskapet kan du lage bærsausen (både bringebær og jordbær egner seg godt til Panna Cotta). Bland 225 g bær med 100 g melis og bruk en foodprosessor eller stavmikser til å kjøre bærsausen glatt. Press den gjennom en sikt for å fjerne overflødige frø.
- 5
Rett før servering heller du et ønsket lag med bærsaus over panna cottaen.