Lag en fløyelsmyk ostekremglasur som de fleste kjenner fra gulrotkaken. Glasuren har litt syrlig smak fra kremost og sitron som gir en god balanse til søte bakverk. Ostekrem smaker fantastisk til krydderkake og alle typer muffins. Bytter du ut smøret med melk får du en kjempegod glasur som passer veldig godt til kanelsnurrer og brownies.
Slik gjør du
- 1
Ta smøret ut av kjøleskapet i god til slik at det blir romtemperert, hvis ikke kan du få smørklumper i glasuren.
- 2
Rør sammen 1 pose glasurmiks, 125 g kremost naturell , 50 g romtemperert smør. Pisk til en luftig fløyelsmyk krem med mikser i ca. 5 minutter. Smør kremen på kake eller muffins.
- 3
Bytter du ut smøret med 0,5 dl melk får du en fløyelsmyk osteglasur som er ekstra god å ha på kanelsnurrer og TORO Brownies.