Til 6 porsjoner
2 stkkokte poteter6 skiverroastbiff6 stkscampi6 stksukkererter6 skiverskinkestek0.5 stkrødløk1 stkpaprika1 stkmango1 stkagurk200 greker uten skall0.5 stklime1 stkhvitløkbåt1 begercherrytomater
Béarnaisedipp:
1 begerTORO Smaksrik base til bearnaise 70 g1.5 dlvann2 dlmelk75 gsmør1 stkhvitløkbåt2 sscreme fraiche1 tssennep, mild2 sspersilleVelg en miks av kjøtt, grønnsaker og havets delikatesser. Denne nydelige dippen av bearnaise passer perfekt til det meste. Velbekomme!
Slik gjør du
- 1
Skjær poteter i tykke skiver og legg en skive roastbiff på hver. Pynt med en urt. Træ kokte scampi på en tannstikker – uten smak – sammen med sukkererter. Rull skinkestek til kremmerhus, putt en liten rødløkbåt i hver. Skjær agurk, paprika og mango i staver, settes i en kopp. Ha reker i en skål, bland inn hakket hvitløk og ev hakket chili. Press over limesaft.
- 2
Bearnaisedipp: Ha den kalde bearnaisen i en bolle. Tilsett finhakkethakket hvitløk, crème fraiche, sennep og hakket persille. Rør det hele godt sammen og server som dipp