Til 4 porsjoner
Topping:
0,50 stkchili, rød eller grønn0,50 stkfrisk koriander2,00 dlrømme0,50 stkisbergsalat15,00 stkcherrytomater1,00 stkavokadoBunn:
1,00 poseTORO Pizzabunn litt grovere 373g3,00 dlvannFyll:
200,00 gvegofarse0,50 posetacokrydder1,00 dlvann1,00 stkrødløk80,00 gnachos200,00 grevet ostTacopizza er din nye fredagstaco-tradisjon! Kombiner det beste fra to verdener og bland tacoens meksikanske smaker med en annen stor helgefavoritt: pizzaen.
Slik gjør du
- 1
Elt sammen melblandingen og vann. Del i to emner som du kjevler ut til 2 avlange pizzabunner. Sett ovnen på 225 grader.
- 2
Stek vegofarse med litt olje. Ha i tacokrydder og vann. Kok sammen ca. 5 minutter.
- 3
Ha tacokrydret-vegofarse på bunnene og legg på skivet rødløk, knuste nachos og ost. Sett pizzaene midt i ovnen og stek i 12-14 minutter.
- 4
Mens pizzaen steker kutter du isbergsalat, cherrytomater og avokado. Legg dette rett på pizzaen sammen med rømme, koriander og chili. Enjoy!