ris 57 %, grønnsaker 13 % (løk, paprika 4 %, tomat 3 %), brune bønner,sukker, maisstivelse, salt, spisskummen, krydder, chilipepper,kajennepepper, fargestoff (paprikaekstrakt, ammoniert karamell),hvitløk, aroma.
Chili con carne bowl er en gryte med smak av chili, kajennepepper, spisskummen, koriander og hvitløk. Gryten passer til kjøttdeig eller bønner og serveres med ris. Lett å like, lett å lage.
Stek 400 g kjøttdeig i en kasserolle.
Tilsett posens innhold, 3,5 dl vann og 1 boks hakkede tomater.
Kok opp under omrøring. La gryten koke 20 minutter. Smak til med salt og pepper om du ønsker. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væske per ekstra pose.
ris 57 %, grønnsaker 13 % (løk, paprika 4 %, tomat 3 %), brune bønner,sukker, maisstivelse, salt, spisskummen, krydder, chilipepper,kajennepepper, fargestoff (paprikaekstrakt, ammoniert karamell),hvitløk, aroma.