Les mer om Klodemerket her
TORO Lasagne er en favoritt blant mange, både som ordentlig helgekos, eller som noe ekstra godt en vanlig hverdag. TORO lasagne kommer med pastaplater og en deilig sausmiks. Tilsett kun kjøttdeig, ost, melk og vann. Server gjerne med en salat. Lett å like, lett å lage.
Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).
Brun 400 g kjøttdeig i en gryte eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på 3,5 dl vann og 5 dl melk under omrøring og kok 2 minutter. Smak til med salt og pepper om du ønsker.
Bruk en lav ildfast form som rommer 1,5 liter (ca. 20 x 25 cm). Legg saus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn og avslutt med saus. Strø over ca. 150 g ost.
Stek retten midt i ovnen ved 180 °C ca. 30 minutter. Ta lasagnen ut av ovnen og la den hvile 5 minutter før servering.
Server TORO LASAGNE med brød og frisk salat.
Tilbered som anvist, men erstatt kjøttdeig med en paprika i terninger (100 g), en boks hvite/røde bønner (230g), en hakket løk (120 g) og finhakket chili. Smak til med hvitløk og hakket oregano.
For en mildere smak, erstatt 0,5 dl vann med melk eller fløte.
lasagneplater 65 % (