Les mer om Klodemerket her
TORO Grønnsakslasagne er en frisk og smakfull lasagne med kremet tomatsaus og smak av urter og hvitløk. Vil du tilsette andre grønnsaker enn anbefalt tilberedning? Bytt ut spinat med små brokkoli buketter og sjampinjong med paprika eller aubergine i terninger. Lett å like, lett å lage vegetarisk.
Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme).
Rasp 2 gulrøtter (100 g), og kutt 4 sjampinjonger i skiver (150 g). Stek grønnsakene i en stor gryte (5 liter) eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på 3 dl vann og 3,5 dl melk under omrøring. Kok opp. Tilsett 1 stor pose (200g) spiseklare spinatblader bland godt og la koke i ytterligere 2 minutter.
Bruk en lav ildfast form som rommer 1,5 liter (ca. 20 x 25 cm). Legg saus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn og avslutt med saus. Strø over ca. 100 g ost. Husk at du må bruke alle lasagneplatene for et perfekt resultat.
Stek retten midt i ovnen ca. 30 minutter. Ta lasagnen ut av ovnen og la den hvile 5 minutter før servering. Server gjerne med TORO LASAGNE med brød og frisk salat.
lasagneplater 64% (