løk, paprika, maisstivelse, eple 11%, ananas 9%, sukker, karri 5%,salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av
TORO Fri Glutenfri Bali Kyllinggryte er en glutenfri, orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gyten passer godt til kylling- og svinekjøtt. Serveringstips: Tilsett litt ananas, revet ingefær og dryss over hakkete mandler og koriander. Serveres gjerne med ris og salat.
Skjær 400 g kyllingfilet i terninger og brun det i stekepannen.
Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3,0 dl vann og 3,0 dl fløte.
Kok opp under omrøring. Tilsett kjøttet. La gryten koke 5 minutter. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, hold igjen 1 dl væskemengde per ekstra pose.
løk, paprika, maisstivelse, eple 11%, ananas 9%, sukker, karri 5%,salt, modifisert potetstivelse, proteinekstrakt av