Les mer om Klodemerket her
TORO Tikka Masala er en smaksrik gryte inspirert av den indiske retten Tikka Masala med tomat og kokosmelk. Gryten er krydret med blant annet ingefær og koriander og servers med kylling. Smaker også godt sammen med en frisk salat og chutney. Lett å like, lett å lage.
Skjær 500 g kylling i terninger og stek det i stekepannen.
Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 4 dl vann og 4 dl kokosmelk eller 6 dl vann og 2 dl fløte.
Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
maisstivelse, tomat 18 %, sukker, løk, krydder, salt, kokosmelk, ingefær2 %, korianderblader, gjærekstrakt, hvitløk, maltodekstrin, fargestoff(paprikaekstrakt), sitron, glukosesirup, bukkehornkløver,