Av og til ønsker man å gjøre litt ekstra ut av bakingen, og med litt pynt kan alle kaker bli en fryd for øyet. På Instagram og andre sosiale medier er det masse bakst og komplisert pynt, som kan være nok til å ta pusten fra deg. Det er ikke alltid man har tid eller lyst til å kaste seg ut i et pynteprosjekt som kan ta flere timer. I tillegg er det ikke noen garanti for at det blir like fint som på bildet. Vi har derfor samlet syv ulike måter du enkelt kan pynte kaken din på, som samtidig vil høste deg både ros og tomme asjetter 🙂

 

Regnbuekake med sjokoladeglasur

Regnbuekake med sjokoladeglasur

En kake i alle regnbuens farger passer perfekt til bursdager, skoleavslutninger og andre fargerike anledninger. Alt du trenger er marshmallows og non-stop. I tillegg til TORO Sjokoladekake langpanne og TORO Sjokoladeglasur  selvfølgelig. Utrolig enkelt og veldig godt.

Gå til oppskrift

 

Brownies med nonstop

Brownies med nonstop

Vi fortsetter med enda et fargerikt tips, og disse lekre fargesprakende brownies. Her er det fantasien og konditorfargen som bestemmer, og fasongen styrer du helt selv. Legg nonstop på toppen i samme farge som glasuren eller hva med å mikse det opp? Du bestemmer 🙂 Enkelt er det uansett, og resultatet blir usedvanlig smakfullt for både øyet og magen.

Gå til oppskrift

 

Pavlova med is og jordbær

Pavlova med is og jordbær

Med vaniljeis og jordbær blir dette en skikkelig sommerfavoritt av en pavlova. Selve marengsbunnen lager nesten seg selv, så du kan fokusere på pynten. Pynten er ikke så vanskelig den heller med is, sjokoladesaus og friske jordbær. Tenkt at noe som er så lett å lage kan se så bra ut og smake helt fantastisk. Har du denne med til fest blir alle fornøyd!

Gå til oppskrift

 

Brownies – salt og søtt

Brownies - søtt og salt

Det finnes ikke noe bedre enn deilige brownies, marshmallows, sjokolade, karamell og peanøtter. Rocky road brownies har alt dette, og smaker helt magisk. Dette er kanskje ikke pynt i klassisk forstand, men denne toppingen piffer opp dine brownies og ingen kommer til å klage på smaken. Du må være forsiktig, for rocky road brownies er avhengighetsskapende 😉

Gå til oppskrift

 

Gulrotkake med ostekrem og blåbær

Gulrotkake med ostekrem og blåbær

Denne kan lages i både ett og to lag (som på bildet). Gulrotkake smaker himmelsk, spesielt med ostekrem på toppen. Ha på friske blåbær, og plutselig sitter du igjen med et lite kunstverk. Denne passer strålende til både hverdagen og fest, og sommer som vinter.

Gå til oppskrift

 

Brownies på pinne

Brownies på pinne

En ekstra morsom og fargerik måte å pynte dine brownies på. Iskakepinner har aldri smakt eller sett bedre ut! Du blir heller ikke grisete på fingrene når du spiser fra ispinnen. Alt du trenger er TORO Brownies, TORO Glasurmiks med ostekrem, ulike konditorfarger, kakestrøssel og ispinner. Ispinner finner du helst sikkert på din lokale hobbybutikk.

Gå til oppskrift

 

Eplekake med smuldretopp

Eplekake med smuldretopp

Dette er en fantastisk god kake, og spesielt fra august da norske epler er i sesong. Det blir ikke bedre enn det 🙂 Smuldretoppen lager du enkelt med hvetemel, sukker og smør. Med denne oppskriften kommer eplekaken din til å se ut som at den ble pyntet på bakeri. Utrolig enkelt og godt.

Gå til oppskrift